Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Hírek

Modern és innovatív MGO lap alkalmazástechnikai bemutatója a Variosystem Kft-nél

A Variosystem Kft Martonvásári telephelyén bemutatásra került a hazánkban kifejezetten új építőanyagnak számító magnézium oxid lap, másnéven MGO lap, melyekből kiemelten hőszigetelt fokozottan tűz és vízálló „SIP” panelok is készíthetőek.
Kattintson a kis képekre és nézze meg nagyobb méretben: 
Az MGO lap kiváló tulajdonságai közül ki kell emelni a gipszrostnál is magasabb terhelhetőséget, itt akár dűbel nélkül is lehet terheket egyetlen csavar behajtásával alkalmazni. Az MGO lap kültéren és beltéren is kiválóan használható modern építőanyag, mely a készházépítésben az OSB lapot teljes mértékben kiváltja annak összes rossz tulajdonságát mellőzve, mivel az OSB-vel szemben az MGO lap tűz és vízálló. 
Aki nem tudott résztvenni a bemutatón, az alábbi elérhetőségen egyeztessen időpontot, és személyesen is meggyőződhet a lap és a Vario panel tulajdonságairól, használhatóságáról.  info@variosystem.hu  06 70 422 3858
Az M1 Híradó is tudósított a helyszínről, melyet az alábbi linken lehet megtekinteni. 
https://mediaklikk.hu/video/hirado-2020-07-15-i-adas-16/#    19.30-tól látható a tudósítás.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb