Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Hírek

A környezettudatos építés alapjai videos online tananyag

Sok éves tapasztalatunk alapján azt látjuk, hogy a környezettudatosság és a fenntarthatóság nem kerül be kellő súllyal az építési felsőoktatás programjaiba.

Ezért gyakorló szakemberek segítségével összeállítottunk egy videós online képzési anyagot építésgazdasági szakemberek (építészek, mérnökök, ingatlanfejlesztők és tanácsadók, stb.) számára, akik a környezettudatos szemléletet átfogóan szeretnék megismerni és szakmájukban alkalmazni. A tananyagot úgy állítottunk össze, hogy arra később egy haladó képzést tudjunk építeni.

A képzési anyag alapjául a 2019/2020-as tanévben a SZIE Ybl Miklós Építéstudományi Karán az Építészmérnöki és Építőmérnöki Szakon választható tantárgy keretében létrejött oktatási anyagok szolgáltak. 

Örömmel osztjuk meg az így megvalósult „A környezettudatos építés alapjai” című 12 alkalomból álló, egyenként kb. 90 perces mp4 formátumú, képi és hanganyaggal felépített előadásokat Önökkel.

A képzési anyagot úgy építettük fel, hogy azok egyenként is alkalmasak a megtekintésre és az elsajátításra.

Fizetendő díj tananyagonként

HuGBC tagoknak: 1.700 Ft + áfa (2.159 Ft)
Nem HuGBC tagoknak: 2.000 Ft + áfa (2.540 Ft)

A megrendelés beérkezése után díjbekérőt küldünk, a díj beérkezése után pedig elküldjük a linket a megrendelt előadáshoz. Az előadások csak megtekinthetők, nem tölthetők le.

MÉK továbbképzési pontérték (2020/115) 1 pont tananyagonként.

Amennyiben MÉK továbbképzési kreditpontot szeretne jóváíratni a képzés teljesítéséért, kérjük, az Építész Továbbképző honlapján rendelje meg az adott tananyagot!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb