Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építőipari hírekÖkoCity

Öko City a Construmán a HuGBC partnerségével

A Magyar Környezettudatos Építés Egyesületének szakmai partnerségével zajló Öko City  2015. április 15-19. között várja a látogatókat a Construmán. A rendezvényen többek között egy, a kiállítók termékeiből emelt, közel 0 rezsiköltségű épületet az egészség javítása ismerhetünk meg működés közben. A cél, hogy az érdeklődők lássák, tapasztalhassák, hogy gondos tervezéssel, megfelelő anyagválasztással, optimális költséggel, már ma is megvalósítható, ami néhány év múlva már kötelező lesz az épületeink építésénél, és felújításánál! A kezdeményezés a tavalyi évhez hasonlóan idén is a HuGBC partnerségével zajlik. Az Öko City Kiállítás és Fórum az ÉVOSZ, a BKIK, az ÉMI, a MAKÉSZ a HUNGEXPO és az ENERGIABARÁT Kft. közös szervezésében valósul meg.

Az Öko City kiállítás teljes ideje egészségügyi turizmus alatt a belépés ingyenes, online előregisztráció esetén! Erről bővebb információ itt.

További információ, részletes program a rendezvény honlapján és Facebook oldalán.

Időpont: 2015. április 15., – 2015. április 19.,
Helyszín: Hungexpo Budapesti Vásárközpont D pavilon
Cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 10.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb