Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Hírek

Planet Budapest 2021. Fenntarthatósági Expo

„A Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó a visegrádi országok közös fenntartható fejlődéssel foglalkozó eseménye.

Célja, hogy felhívja a közönség, különösen a fiatalok figyelmét a kedvezőtlen környezeti, társadalmi és gazdasági folyamatokra, illetve bemutassa, hogy ezek a negatív, az emberiség jövőjét beárnyékoló változások még visszafordíthatók.

A Planet Budapest 2021. november 29. és december 5. között, egy héten keresztül számos szakmai kiállítót mutat be a visegrádi országokból, akik technológiai fejlesztéseikkel, innovatív termékeikkel és szolgáltatásaikkal segíthetik elő a fenntarthatósági fordulatot.

A Makész önálló standdal szerepel a rendezvényen, hiszen fontosnak tartjuk, hogy a világ károsanyag kibocsátásért felelős szakma, az építőipar is részt vegyen a rendezvényen.

Célunk olyan épületek, építési technológiák bemutatása, melyek ökológiai lábnyoma minimális és nincs károsanyag kibocsátása. Az alábbi weboldalon részletesebben is bemutatjuk a tagjaink által épített házakat és azt a törekvést, mely hajtja csapatunkat.

Csapatunk 2021. november 30-án, december 1, 2, 3 és 4. napján 9-18 óráig található meg a 44/a standon.

https://planet2021.evosz-makesz.hu/

Bővebb info: https://planetbudapest.hu/

https://planet2021.evosz-makesz.hu/

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb