Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építőipari hírek

Pályázati felhívás a Holcim-díjakra: fenntartható tervezési verseny, amely bemutatja, hogyan lehet jobban építeni

Az épített környezet mindannyiunk életét meghatározza. Emellett nagymértékben felelős bolygónk ökoszisztémáinak ember által okozott változásaiért is. 

Ahhoz tehát, hogy a földi élet fennmaradhasson, sürgősen meg kell reformálnunk az építési eljárások módját – mind ütemben és léptékben. Mint e változás lehetővé tétele iránt mélyen elkötelezett nonprofit szervezet, Holcim Alapítvány átalakította a Holcim Awards versenyét, a fenntartható építés leginnovatívabb gyakorlatát példázó valós esettanulmányok bemutatására és díjazására összpontosítva.

Mivel az “élhető jövő” biztosításának lehetőségei egyre szűkülnek, a széles körű rendszerváltás felgyorsításának kihívásához az élvonalbeli gondolkodásmódot kell azonosítani, és a legjobb gyakorlati megoldásokat mindenki kezébe kell adni.

A teljes globális építőipari értéklánc szereplőinek hatalmuk és felelősségük van a fenntartható átalakuláshoz és egy olyan jövőbeli épített környezet biztosításához, amelyben az emberek és a bolygó egyaránt boldogulni tudnak. Az ágazatnak széles körű előrelépést kell tennie olyan kérdésekben, mint a globális lakásválság, az éghajlatváltozás mérséklése és az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás, valamint az ökoszisztémák helyreállítása és regenerálása. Olvass tovább itt…

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb