Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építőipari hírek

Készház építés a KP Sales House Kft-vel

A KP Sales House Kft moduláris és készházak kivitelezésével foglalkozik. Bármilyen családi házat is szeretne építtetni, számukra a fenntarthatóság, a minimális vagy nulla rezsiköltség, a jó minőség és a jó ár-érték arány a legfontosabb. 

7 évvel ezelőtt gyártott és épített EnergyFriendHome acélszerkezetes családi ház a KP Sales House által.

Aki a legolcsóbb családi ház kivitelezőt keresi annak más vállalkozást kell keresnie, mert a fentiek figyelembevételével mi nem vagyunk a legolcsóbb kifejezésre a legrelevánsabbak.” – olvasható a cég weboldalán.

A cég tagja az ÉVOSZ-nak, a MAKÉSZ-nek, tanúsított MAKÉSZ védjegyes vállalkozás és a Dun & Bradstreet (BISNODE) GOLD AAA legmagasabb pénzügyi minősítésével rendelkezik. 

A képen Koji László az Évosz Elnöke adja át a MAKÉSZ védjegy tanúsítványt a cég számára

Mielőtt belemerülünk a készház építési témába, fontos megjegyezni, hogy egy új családi háznak, új otthonnak mindig 3 ára van: 

  1. Mennyibe kerül az új családi ház felépítése?
  2. Mennyibe kerül az új családi ház rezsiköltsége a fűtés-hűtés, használati melegvíz és világítás tekintetében?
  3. Mennyibe kerül a családi ház jó minőségben történő megőrzése, azaz a karbantartásra kell-e és mennyit fordítani? 

Ha az új ház ára a legelső pontban nagyon olcsó, akkor a pillanatnyi örömöt gyorsan feledtetni fogja a több évtizedig tartó magas költség, mely ha csak egy emberöltőre vetítjük is bőven meghaladhatja a ház felépítésének költségét. Ha egy 100 m2-es háznak a havi rezsiköltsége átlagosan minden hónapra levetítve 15 ezer forint, akkor 50 év alatt 9 millió forintot költünk mai áron energiára, ha pedig 75 ezer forint, akkor 45 millió forintot, mely megközelíti a ház újkori bekerülési költségét. Ezzel együtt a 3. pontban megfogalmazott karbantartás költség vagy mentesség is hasonló számot hozhat havi szinten, mint a rezsi energia költség, így már 50 évnél a 18 millió forint áll szemben a 90 millió forint költséggel. A különbözet másfél új 100 négyzetméteres családi ház mai bekerülési költsége. Kattintson ide a folytatásért.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb