Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építőipari hírekZöld építészet

Meghívó egy készház gyártó üzembe és egy karbonsemleges lakóparkba 2023. október 19-én és 20-án

A Lentiben található Németh-Fa kft székhelyén nyílt nap lesz 2023. október 19-én és 20-án, melyre nagy szeretettel meghívjuk Önt!

Ha Ön építész, beruházó, energetikus, faipari szakember, építtető vagy érdekli a modern környezettudatos építészet, akkor itt a helye a rendezvényen.

A házigazda Németh-Fa Kft a MAKÉSZ, ÉVOSZ tagja és MAKÉSZ védjegyes vállalkozás, házai, termékei etalont képviselnek az építőiparban!

Megismerheti élőben, hogy lesz a rönk faanyagból modern gyártástechnológiával környezettudatos készház, modulház, fa nyílászáró, faburkolat, ragasztott fa tartó és a melléktermékként jelentkező fűrészporból értékes pellet tüzelőanyag.

Kilátás egy Németh-Fa házból

PROGRAMOK:

Üzemlátogatás:

Óránként indulnak szakértőink által vezetett körutak üzemünkben, ahol betekintést nyerhetnek a gyártási folyamatokba a rönkfeldolgozástól egészen a kész termékekig.

Bemutatjuk a fa és fa-alu nyílászárók, a gerendaházak, valamint a nagypaneles és modulházak gyártási folyamatait.

A faházak gyártásánál betekintést adunk az alapanyagok szabásába, az üzemi szerelés fázisaiba, majd az elkészült elemek összeépítésének is részesei lehetnek a Lentiben készülő Liponyak Lakóparknál.

Németh-Fa Kft által gyártott modulház daruzása

Liponyak Lakópark

Új projektünk bemutatása, elkészült kulcsrakész és félkész lakóházak és helyszíni házépítés megtekintése.
A nagypaneles kivitelezés lehetővé teszi a gyors és hatékony építkezést, miközben a környezetbarát anyagok egészséges, természetes otthoni környezetet biztosítanak.

Program:
1. nap (2023. október 19.)
9:00-15:00
Folyamatos üzemlátogatás és a Liponyak Lakópark projekt bemutatása
9:30
Kárpáti József
(építési tanácsadó, Készház Menedzser Kft.) előadása: A természetes anyagokból épülő faházak

2. nap (2023. október 20.)
9:00-15:00 Folyamatos üzemlátogatás és a Liponyak Lakópark projekt bemutatása
9:30
Bíró Péter (nemzetközi épületbiológus, Naturica Group Kft., MAKÉSZ elnökségi tag) előadása:
Egy érdekes előadást láthatunk, hallhatunk a karbon semleges építésről, természetes alapanyagok használatáról az építőiparban és a beteg ház szindrómáról.
https://naturicagroup.hu/

2023. november 1-től hatályos Épületenergetikai rendelet alapján készülő Energia tanúsításban a CO2 kibocsátás mértékét is közölni kell. Most még nem hatályos, de belátható időn belül az építési termékekben a CO2 lekötés mennyiségét is közölni kell, és így a CO2 mérleget is kilehet számolni.
A természetes alapanyagok, köztük a fából készült termékek elengedhetetlenek a fenntartható fejlődés követelményeinek való megfeleléshez és favázas technológiával valóban karbonsemleges épületek hozhatóak létre.

A Németh-fa Kft egy példamutató vállalkozás, mert már az évekkel ezelőtt épített készházai is teljesítették a jövőben életbelépő CO2 követelményeket.

Az alábbiakban olvasható a Németh-Fa Kft hivatalos meghívója:

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb