Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Zöld Építés Hete - MakészZÖLD ÉPÍTÉS HETE szeptember 12-16.

Nebraska Építési rendszer

A Nebraska Építési Iroda rendszere a folyamatos fejlesztésekkel a mai követelményekhez és igényekhez alkalmazkodik. Építtetőink választhatnak többféle, az előírásokat túlteljesítő fal- és födémszerkezet közül. A szerkezetek rendkívül jó hőszigetelése alacsony fűtési költséget eredményez.

Friss fejlesztésünk a passzív ház előírásait kielégítő természetes, környezetbarát anyagok használatával készülő, a fűtő-hűtő energiát tároló szerkezetű lakóház. A hozzáértő építészeti és energetikai tervezéssel megvalósuló épület magas használati értéket és fenntartható működést biztosít az építőanyag gyártástól kezdődően a teljes életciklusra.

Az épületek favázas szerkezete vegyszer nélkül kártevő-mentesített anyagból, a gyártmánytervek alapján CNC-vezérlésű famegmunkáló gépeken készül. A csapos kötésekkel, merevítésekkel és csavaros rögzítésekkel készülő szerkezet nagy szilárdságot és földrengésállóságot biztosít. Az épületek hőszigetelésére a funkciónak és az építtető választásának megfelelően a polisztirol, és ásványgyapot szigetelés mellett egyre inkább használjuk a természetes alapú fagyapot vagy cellulózszigetelést.

A homlokzatképzés anyagválasztási lehetőségei:

  • szilikát vakolat
  • burkoló téglafal
  • kőfal
  • lambéria
  • gerenda-, vagy rönkburkolat

Könnyűszerkezetes technológiánkkal kiemelten energiatakarékos „AA” vagy alacsony energiaigényű „AA+” épületet építünk. Természetbarát szigetelő anyagok és különleges falkonstrukciók kialakításával kiváló hang- és hőszigetelést, hőkapacitást, alacsony energiaigényt érünk el. Megújuló energiát alkalmazó szellőző- és fűtőrendszer biztosítja a passzívház tulajdonságokat.

További információért látogasson el a www.nebraska.hu weboldalra!

A projekt részletes bemutatására workshopjaink is kiválóan alkalmasak melyeken a látogatók testközelből láthatják a kivitelezés folyamatát és megtapasztalhatják mennyivel másabb természetes alapanyaggal rendelkező házban dolgozni, lenni. 


A Hét programjainak főtámogatója

Ezüstfokozatú támogató

Bronzfokozatú támogató

Találkozzunk a hét programjain!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb