Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Zöld építészet

Függőleges gazdálkodás, a fenntartható életmód érdekében

A városok mérete és száma egyaránt növekszik, és ez a növekedés világszerte felgyorsult. Az urbanizáció vagy annak hatásai, mint a tény, hogy a zöldterületek folyamatosan fogynak a tengerszint emelkedése vagy természeti katasztrófák miatt, visszafordíthatatlan szintre léptek. A népességnövekedés több táplálék szükségességét jelenti, és ezzel a mezőgazdaság és a mezőgazdasági ipar válságba kerül.

Sokan fontolgatják a vertikális gazdálkodást, ahol a terményrétegek egymásra helyezkednek, és az emberi innovációval és mérnöki technológiával rövidebb idő alatt, kevesebb helyet elfoglalva, többet növekedjenek.

A hagyományos horizontális gazdálkodás azonban többet tesz a környezetért, mint csupán az élelmiszertermesztés. A kültéri zöldfelületek gyakran menedékként, légszűrőként és a környező környezet hőmérsékletszabályzójaként működnek. A vertikális gazdálkodás koncepciójának az építészet világában való kiaknázásával az üzleti élet minden előnyét közvetlenül az ajtónkhoz juttathatjuk.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb