Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
MAKÉSZ archívum

Csak a Makész védjegyes készházakra garantálják a minőséget

Ez a cikk 2011-ben jelent meg a MAKÉSZ-ről a Napi Gazdaságban.

Egy kulcsrakész, A+ kategóriás minősített készház négyzetmétere 230 ezer forintról indul.

Az elérhető energiamegtakarítás idén újra növelte az érdeklődők számát.

KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZTÍPUSOK

KÉSZHÁZ(GYORSHÁZ): HÁZAGYÁRBÓL: általában favázas, és egyben könnyűszerkezetes épület, de készül­het akár téglából is. Jellemző az előre elkészített, nagypaneles falelem.


KÖNNYŰSZERKEZETES ÉPÜLET általában szerelt technológiával készül, ahol a külső fal 1 négyzetmétere nem haladja meg a 300 kilogrammot.

SZERELT ÉPÜLET az épületnek legalább a vázszerkezete előre gyártott elemekből készül, és csavarkötésekkel állítják össze.
GERENDAHÁZboronafalas építési technológiával, fagerendákból épített épület.

RÖNKHÁZboronafalasépítési technológiával, szabályosvagyszabálytalan körkeresztmetszetűre megmun­ kált tömörfaanyagból épített épület.

A MAKÉSZ-VÉDJEGY GARANCIA A MINŐSÉGRE ► A Makész bejegyzett és levédett védjegyét az ÉVOSZ Könnyű­ szerkezet-építő Tagozata hívta életre. A cél: egy olyan minőséget garantáló védjegy bevezetése a házépítési piacra, mely a megren­ delőknek segít a minőséget garantáló vállalkozók kiválasztásában. A védjegy szigorú követelményekhez kötött. Emellett évente a helyszínen ellenőrzik, hogy a védjegybirtokos cég betartja-e az érvényes műszaki előírásokat.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb