Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

6 kiemelkedő építészeti és design esemény februárban, világszerte

A Stockholm Design Week, az Object Rotterdam, a Modernism Week és a Nomad St Moritz építészeti és designesemények mind februárban kerülnek megrendezésre.

Stockholm Design Hét
2023. február 6-12, Svédország

Idén a Stockholm Design Week dizájnfesztivál visszatér a szokásos februári időpontjához, miután 2022-ben a Covid-19 járvány miatt szeptemberben rendezték meg. A fesztivál több mint 100 márkát és helyszínt mutat be a rendezvények, köztük kiállítások, nyitott bemutatótermek és kapcsolatépítő ülések keretében. 

A fesztivál legnagyobb eseménye a Stockholm Furniture Fair nevű szakkiállítás, amely február 7. és 11. között zajlik. A vásár több mint 400 bútor- és világítástechnikai kiállítónak ad otthont, és új területet mutat be a gyűjthető és újrahasznosított minták számára. A Stockholm Furniture Fair öt nap alatt 60 előadásnak is otthont ad, amelyek olyan témákkal foglalkoznak, mint a körkörös tervezés, a wellness, a kreativitás és a belsőépítészeti trendek.

Object Rotterdam
2023.február 10-12., Hollandia

A 2009-ben először megrendezésre került Object Rotterdam vásár a belsőépítészet, a design, a művészet és az építészet szakembereit és rajongóit egyaránt vonzza.

Az Object Rotterdam dizájnvásár 2023-ban visszatér a rotterdami HAKA épületébe, ahol Hollandia minden tájáról érkező tervezők mutatkoznak majd be. A vásár több mint 100 feltörekvő és befutott tervezőt mutat be, akik termékei a formatervezés, a kézművesség, a divat, az építészet és a művészet területeit ölelik fel.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. A folytatásért kattints ide!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb