Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Hírek

Koji László további 4 évig az ÉVOSZ Elnöke

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) tisztújító közgyűlésén újabb 4 évre Koji Lászlót választotta a szövetség elnökének.

2023. május 4-én tartotta tisztújító közgyűlését az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ), melyen újabb négy évre Koji Lászlót választották elnöknek. Koji László közgazdász, az ÉVOSZ egyik alapító tagja. Beruházó, ingatlanfejlesztő és kivitelező cégeknél dolgozott korábban, jelenleg az Inconex Ingatlanhasznosító Kft. igazgatója.

34 éve foglalkozik a szövetség érdekképviseleti munkájával, 2015 óta ÉVOSZ elnökként.

Sikeres cégek vezetése mellett számos társadalmi tisztséget vállalt és tölt be jelenleg is. Hosszú ideig volt a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, jelenleg pedig általános alelnöke, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Építésgazdasági Kollégiumának elnöke, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége alelnöke, a Közbeszerzési Tanács tagja.

Koji László a következő négy év legnagyobb kihívásának a hazai építőipar hatékonyságának javítását, az építésgazdasági értéklánc szereplőinek összehangoltabb piaci együttműködését tartja, mindezekhez pedig az ágazat digitalizációját és piacvédelmét.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb