Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Zöld Építés Hete - MakészZÖLD ÉPÍTÉS HETE szeptember 12-16.Zöld építészet

Energiatárolás, napelem, egy természetes alapanyagokból épült házban

Ezt az épületet 2022. szeptember 14. napján személyesen a Zöld Építés Hetén meg lehet tekinteni.
Nagyon fontos, hogy a ház csak előzetes regisztráció esetén tekinthető meg.

Regisztráció: info@ubrankovics.hu
Weboldal: https://ubrankovics.hu

Ez a ház egy jelenleg építés alatt álló  300 m2-es energiatakarékos készház. Az épület készház  technológiával, nagypanelos rendszerben az Ubrankovics Kft üzemében készült. 

Az épület tervezésénél, az épületbiológiai és környezetvédelmi szempontokat is figyelembe vettek. Ezért az épület favázas, fa alapú külső és belső hőszigeteléssel készült Az épület ökológia lábnyoma minden eddigi Ubrankovics háznál jobb lesz, a beépített természetes alapanyagok és a ház vízgyűjtő rendszerének köszönhetően, akár a Bio minősítést is megkaphatja! 

A ház gépészete 12 Kw  teljesítményű napelem által termelt energiával működik, ami 10 KW-os Huawei energiatárolóval van kiegészítve! A megtermelt villamos energiával  hőszivattyúval előállított fűtési és hűtési vízzel, és háztartási melegvízzel látja el a családot. A felület fűtésnek, hűtésnek köszönhetően alacsony energia igény a szükséges, így a ház plusz energiás épület, ami egy elektromos autó feltöltéséhez szükséges energiát is megtermelheti.

Az épület ökológia lábnyoma, a ttermészetes anyagok használatának azaz a karbon semleges technológiának, a ház vízgyűjtő rendszerének kialakításának köszönhetően, rekord alacsony lesz, amit majd mérésekkel, monitorozással tudunk igazolni!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb