Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
referencia házak

PuzzleHome készházak a Kp Sales House Kft-től

Az alábbi oldalakon található meg a Kp Sales House Kft és az általa épített házak: www.kp.huwww.ujhazak.comwww.csaladihazepites.comwww.puzzlehome.eu, www.otthontervek.hu

Cégünk küldetése, olyan kiemelkedően energiatakarékos új otthonhoz juttatni az embereket, mely több generáción keresztül kényelmesen, alacsony ráfordítás és rezsi mellett kiszolgálja a használóit.

Fontosnak tartjuk, hogy tiszta, környezetbarát, megújuló energiákat használjunk az épületek üzemeltetésénél. A képviselt építési technológia a modern kutatás fejlesztések legkiválóbb termékei közé tartoznak, környezetbarátok.
A megújuló energiák alkalmazása elé két dolgot rendelünk, ez az energiatakarékosság és az innovatív prémium anyaghasználat. A legolcsóbb energia, a fel nem használt energia.

Ma már nem illúzió, hogy egy ház vezetékes energia nélkül üzemeljen, nap- szél- víz, azaz a Földünk természetes energiáját hasznosítva.

A cégünket menedzselő vezetők és kivitelezést végző szakemberek, tervezők, gyártmánytervezők egy része 20-25 éve készházakkal foglalkozik. A Kp Sales House Kft egy 10. éves 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely 2022-ben 1 milliárd forintos árbevételt realizált családi házak szerkezetkész és kulcsrakész kivitelezésével.

Cégünket független cégminősítő “AAA” pénzügyi minősítéssel jutalmazta, melyre folyamatosan nagyon vigyázunk, hogy megőrizzük az elismerést.

Nem tartozunk a legolcsóbb családi ház építők közé, aki ilyet keres, érdemes más cég után néznie. Ugyanakkor ár-érték arányban nagyon versenyképes megoldásokat nyújtunk. 

Ennek oka, hogy csak jó minőségű építőanyagokból készülő házakra lehet garanciát vállalni és hisszük, hogy az építéskor ráfordított többletköltség megtérül nagyon gyorsan. A családi házaknak 3 ára van, az egyik a bekerülési költség, a másik a rezsiköltség, valamint a ráfordítási-karbantartási költség, melyet a ház élete alatt végig kell fizetni. Mi azt szeretjük, ha a folyamatos költség nulla közeli, ehhez viszont a kivitelezésbe többet kell befektetni. De hisszük, hogy a legolcsóbb energia a fel nem használt energia, ezért nulla energia közeli, vagy teljesen nulla energiás házakat kivitelezünk. Minden házunk 10 éve hővisszanyerős szellőztető rendszerrel rendelkezik és része az okosház vezérlés is. 2019. tavaszától pedig az OSB lapot és a gipszkartont nyugdíjazzuk és Rigips HABITO lapot használunk, mely hanggátló, tűzbiztos, betörésekkel szemben ellenálló, ütésálló és dűbel nélküli rögzítési módot biztosít a benn lakóknak. 

2020 évben új saját gyártó üzemcsarnok és bemutatóterem építésébe fogtunk és ennek első ütemét birtokba is vettük. Így Budapestről Tökölre tettük át a telephelyünket, gyártóbázisunkat, bemutatótermünket. Ezzel megszűnt a parkolási probléma, valamint a vidéki ügyfeleink gyorsabban el tudnak bennünket érni. 

2024 év elején megvalósul egy modern acélgyártó és faszerkezet gyártó üzem beindítása, ahol nem csak a falakat és a tetőszerkezetet tudjuk panelizálni, de akár moduláris kulcsrakész házakat is tudunk gyártani automatizált gépsoron.

Pár referencia a korábbi munkáinkból:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb