Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Anico készházakreferencia házak

Anico Készházak Kft-ről és a cég pár referencia kép

Anno 1991-ben alakultunk, de akkor még a fő tevékenységünk a profi (ipari) rádiózás volt. Innen ered a nevünk is, amely egy mozaikszó: Antenna Information Communication. 

Ebben az időben még nem igazán tudták az emberek Magyarországon, hogy mi fán terem az a kifejezés, hogy készházak, pedig az Egyesült Államokban már szinte csak ezzel a technológiával építettek családi házakat. Aztán a 2000-es évek elején már hazánkban is megjelent a módszer, így kezdtünk el ezzel foglalkozni. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a készház-technológia hazai terjesztésében mi is aktív szerepet vállaltunk. Ennek már közel 20 éve…

Azóta már sikerült az építési technológiával kapcsolatban annyi tapasztalatot felhalmozni, hogy nem véletlenül merünk bátran adni 30 év garanciát a falazatra, valamint használhatjuk a Magyar Készházépítők tanúsítványát, a MAKÉSZ védjegyet is. Ez az Építési Vállalkozók Országos Szervezetének Könnyűszerkezetépítő Tagozata által jegyzett minőségi tanúsítvány, amely „a nagyfokú üzemi előregyártás révén kiemelkedően magas minőségi készházakat jelöli.” 

Ha személyesen is ellátogat hozzánk, észreveheti, hogy egy másik cég logója is megjelenik nálunk. Az ANICO Készházakhoz szorosan kötődik az AMAN Épületgépészeti KFT, akik már közel 20 éve szerelnek épületgépészeti munkákat készházakban.

Az alábbi képek az Anico Készházak Kft által gyártott és épített házakról készültek.

A Vállalkozás weboldalának címe: https://www.anico-keszhazak.hu

Anico készházak rétegrendi rajza:

Anico Készház referencia fotók:

Anico Készházak Kft.

Székhely:4405 Nyíregyháza, Debreceni út 322.

Lefedettség:Magyarország egész területén 

ETA engedély:ETA-12/0515

Tagság:Magyar Termék Nonprofit Kft., Magyar Készház szövetség 

Védjegyek:Magyar Termék védjegy, Makész védjegy

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb