Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építőipari hírek

Pécsett a Pollack Expón a MAKÉSZ néhány tagja is kiállított. 

A Variosystem, az új és egyedülálló Magnéziom Oxid lapot mutatta be, ami tűzálló, vízálló, nagy súlyokat lehet felfüggeszteni rá, és korlátozott mértékben, hajlékony is.

A lapból és egy új fejlesztésű PIR habból SIP panel építhető, amit szintén bemutattak, mely szintén teljesíti a fenti paramétereket és nem csak falnak, hanem födémnek, tető panelnek is alkalmas.

A hőátbocsátási tényezője 20 cm vastagság esetén U=0.11W/nmK, így külső hőszigetelésre sincs szüksége. Nagyobb hasznos tér alakítható ki, és olcsóbb, gyorsabb lesz a kivitelezés.

https://variosystem.hu/

A Berger Házak Zrt. január óta, amikor is megváltozott az OTSZ, és enyhébb a szabályozás, már 4 szintes épületet, társasházat is építhet. Ezt teheti azért is, mivel a falszerkezetre a minősítés is kész, időben felkészült a lehetőségre. A Berger Házak Zrt. a legnagyobb és a legkorszerűbb CNC gépekkel felszerelt készház üzemmel rendelkezik.
https://bergerhazak.hu/
Az Interhaus Barta Kft. a Bio Klímaregulátort mutatta be, mely gyakorlatilag egy felületfűtő-hűtő berendezés. A különlegesség, hogy természetes, bio anyagokból készült. A felülete vályog, aminek az a lényege, hogy nem csak leadja a meleget, vagy elvonja, hanem a légtér páratartalmát is szabályozza, tisztítja a levegőt, mivel 16 féle káros anyagot köt le, antiallergén hatású is!
Ausztriában az irodaházakban, a munkaszobákban használják, ahol a felület színes dombormű, a nagyobb felület elérése érdekében és feladata az egészségesebb légtér biztosítása.
http://interhaus.hu/
Bemutattunk bio építészeti anyagokat is. Fából különböző szerkezeti tartóelemek, fagyapot hőszigetelések, kender, cellulóz, fagyapot és birka gyapjú hőszigetelések, vályog festékek, vakolatok.
A Solar Decathlon versenyen nyáron nagy sikert aratott a fürdőszobai, méhviasszal víztaszítóvá tett agyag burkolat, itt is szerepelt a bemutatóban. A termékeket a MAKÉSZ társult tagja a Naturica Group kft. bocsátotta rendelkezésre.
https://naturicagroup.hu/

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb