Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Zöld Építés Hete - MakészZÖLD ÉPÍTÉS HETE szeptember 12-16.

Nemzetközi Zöld Építés Hete 2022 (szeptember 12-16.)

2022-ben is várja az érdeklődőket a Nemzetközi Zöld Építés Hete

A közelmúlt globális és hazai sokkjai – a covid-járvány, az ukrajnai háború, majd az energiaválság és az energiaárak drasztikus emelkedése, a rezsicsökkentés korlátozása és az elszabaduló infláció – okán soha nem volt még aktuálisabb, hogy zöld és fenntartható épületekben éljünk, melyek a Földünkre, ránk emberekre és a gazdaságunkra nézve is jövőtudatosak. A szeptember 12-16. között megrendezett Nemzetközi Zöld Építés Hete eseményein megvalósult példákon és jó gyakorlatokon keresztül mutatjuk meg, hogyan érdemes cselekedni, hogy mindannyian fenntarthatóbb épített környezetben élhessünk.

A World Green Building Council (WorldGBC) kezdeményezésére elindított, több kontinensen átívelő Nemzetközi Zöld Építés Hete eseménysorozaton várunk minden szakmai és magánszemély érdeklődőt!

Miért jöjjön el ingyenes rendezvényeinkre?

A Green Walk zöldépület-bejárásokon több mint tíz, más alkalommal nem látogatható épület ajtaja nyílik meg. A fejlesztők, az építészek vagy az üzemeltető szakemberek által tartott vezetéseken fény derül egy-egy épület tervezésének, megvalósításának és működtetésének kulisszatitkaira, külön fókusszal a tudásmegosztásra és az átvehető jó gyakorlatokra.

WELL workshopunkon az egészséges és biztonságos épületek üzemeltetésének fortélyairól lesz szó.

Green Talk eseményünkön egy kényes téma, a zöldrefestés lesz terítéken, melynek még a látszatát is érdemes elkerülnie a valóban felelős piaci és gazdasági szereplőknek. Erre válasz az EU Taxonómia keretrendszere.

#BuildingforEveryone – Zöld épületet mindenkinek!

Találkozzunk ingyenes eseményeinken, hogy megoszthassuk egymással, hogyan tudunk valamennyiünk számára valóban zöld épületeket létrehozni! Az esemény évről évre remek találkozási lehetőség a fenntartható szemlélet iránt fogékony szakemberek és érdeklődők számára.

A Nemzetközi Zöld Építés Hete kapcsán egyesületünk tagjait megkértük, hogy a Hét idei szlogenje jegyében, fogalmazzák meg, hogyan járulnak hozzá, ahhoz, hogy a zöld épületek mielőbb általánosak legyenek Magyarországon.

Forrás: www.hugbc.hu

A projekt részletes bemutatására workshopjaink is kiválóan alkalmasak melyeken a látogatók testközelből láthatják a kivitelezés folyamatát és megtapasztalhatják mennyivel másabb természetes alapanyaggal rendelkező házban dolgozni, lenni. 


A Hét programjainak főtámogatója

Ezüstfokozatú támogató

Bronzfokozatú támogató

Találkozzunk a hét programjain!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb