Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
készházak bemutatásaNebraska ház

Nebraska kulcsrakész ház bemutatása képekkel

Egy nagyon szép, frissen épített befejezés előtt álló favázas készházat szeretnénk bemutatni képeken keresztül, melyet egy MAKÉSZ védjeggyel rendelkező cég, a NEBRASKA-HÁZ Építési Kft kivitelezett Szarvas településen a Körös folyó mentén 2022-2023-ban.

Nebraska kulcsrakész ház átadás előtti fotója

A NEBRASKA-HÁZ Építési Kft egy 29 éves stabil, megbízható építőipari vállalkozás, mely a hazai piacon a kora miatt is igazi kuriózumnak számít.

Az előregyártás és a helyszíni szerelés optimális együttese, a hagyományos ácskötések és a legkorszerűbb anyagok használata, a kötetlen tervezés és a nehéz helyszíneken is megvalósítható építés, a minőség és a megbízhatóság a cég jellemző tulajdonságai.

A vállalkozás mindkét tulajdonosa építészmérnök, így helyben megoldott a tervezés és az építésvezetés és a Felelős Műszaki Vezetés is, nem kell külsős mérnök szakembereket bevonni a tervezéstől a kulcsátadásig.

A prémium készház épület a fenntarthatóságot szem előtt tartott megoldással készült hossztoldott, szárított, minőségi fenyő gerendákból, melyeket CNC vezérelt gépsoron szabtak méretre és készítették el a szükséges csapolásokat a falak és a tető számára.

A családi ház alaprajza:

Az épület egy nagy nappalit konyhasarokkal, étkezővel, három hálószobát, gardrobot foglal magában és külön fürdő, wc és gépészeti helyiséggel tervezték az építtető igényei szerint.

A házszerkezet építése az előregyártott tetőszerkezettel, fedéssel és nyílászárókkal 1 hónap alatt készült, ezután a gépészeti és elektromos szerelések, aljzatok és burkolatok, festési és teraszépítési munkák készülnek.

A nappali fotói a teraszépítés közben, beépített bútorok és a lámpák szerelése előtt készültek. A hőközpont a levegő-vizes hőszivattyúval a külső környezetből vonja el a hőt és adja át a ház számára. Egy ilyen hőszivattyús fűtésrendszer hatásfoka 400 %-os, tehát 1Kwh elektromos áramból 4 KWh fűtési vagy hűtési energiát tudunk nyerni, a többlet energiát a föld hője külső környezet levegője biztosítja ingyenesen.

Ennek a Nebraska készháznak a havi fűtésköltsége a használati melegvíz előállítással együtt, a 2023-as energia árakat tekintve a hideg téli hónapokban is 12-15 ezer forint alatt várható. A befejezés előtt álló házban szerelvényezés és a belső ajtók, asztalos termékek szerelése van hátra, az utcai megközelítés: járda, kocsibeálló, a kertrendezés és a terasz burkolása hiányzik.

A képen látható, hogy a kisebb tetőszakaszok esővíz-elvezetésére esztétikus lánclefolyót alkalmaztak a kivitelezők, mely egyben praktikus megoldás is.

A tetőszerkezeten a Terrán cserépgyár Zenit cserepe lett kiválasztva, ami nagyon jól harmonizál a világos falszerkezettel és a néhány helyen betétként felbukkanó faburkolattal.

Készíttettünk pár darab drónos fotót a gyönyörű Körös parti frissen épített családi házról, melyet alább a kis képekre kattintva nézhet meg nagyobb méretben.

Az alábbi kép a geotermikus hőközpontról készült, melyen jól látszik a kompakt tárolóval ellátott hőszivattyú egység és a hőviszanyerős szellőztető központ, a bal oldalon pedig a vízgépészeti és fűtési osztó dobozok, melyek esztétikusan egy lemezburkolat mögött lettek elhelyezve.

A nappali a lámpák szerelése előtt készültek.

A hőleadás a mennyezetben és a padlóban elhelyezett csőrendszeren keresztül biztosított. Ez a rendszer télen fűt, nyáron hűt és a lehető legminimálisabb rezsiköltséget biztosítja a fűtés-hűtési megoldások közül. A hőközpont a talajból, talajszondával vonja el a hőt és adja át a ház számára.


A képen látható, hogy a kis tetőről és a ház hátsó sarkán esztétikus lánclefolyót alkalmaztak a kivitelezők, mely esztétikus és praktikus megoldás.

A szerelt faburkolat nagyon jól harmonizál a dryvit vakolatrendszerrel.

Kertrendezés és jöhet a várva várt birtokbavétel és a beköltözés

További információkat a https://nebraska.hu weboldalon találhat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb