készházak bemutatásaNebraska ház

Nebraska kulcsrakész ház bemutatása képekkel

Egy nagyon szép, frissen épített befejezés előtt álló favázas készházat szeretnénk bemutatni képeken keresztül, melyet egy MAKÉSZ védjeggyel rendelkező cég, a NEBRASKA-HÁZ Építési Kft kivitelezett Szarvas településen a Körös folyó mentén 2022-2023-ban.

Nebraska kulcsrakész ház átadás előtti fotója

A NEBRASKA-HÁZ Építési Kft egy 29 éves stabil, megbízható építőipari vállalkozás, mely a hazai piacon a kora miatt is igazi kuriózumnak számít.

Az előregyártás és a helyszíni szerelés optimális együttese, a hagyományos ácskötések és a legkorszerűbb anyagok használata, a kötetlen tervezés és a nehéz helyszíneken is megvalósítható építés, a minőség és a megbízhatóság a cég jellemző tulajdonságai.

A vállalkozás mindkét tulajdonosa építészmérnök, így helyben megoldott a tervezés és az építésvezetés és a Felelős Műszaki Vezetés is, nem kell külsős mérnök szakembereket bevonni a tervezéstől a kulcsátadásig.

A prémium készház épület a fenntarthatóságot szem előtt tartott megoldással készült hossztoldott, szárított, minőségi fenyő gerendákból, melyeket CNC vezérelt gépsoron szabtak méretre és készítették el a szükséges csapolásokat a falak és a tető számára.

A családi ház alaprajza:

Az épület egy nagy nappalit konyhasarokkal, étkezővel, három hálószobát, gardrobot foglal magában és külön fürdő, wc és gépészeti helyiséggel tervezték az építtető igényei szerint.

A házszerkezet építése az előregyártott tetőszerkezettel, fedéssel és nyílászárókkal 1 hónap alatt készült, ezután a gépészeti és elektromos szerelések, aljzatok és burkolatok, festési és teraszépítési munkák készülnek.

A nappali fotói a teraszépítés közben, beépített bútorok és a lámpák szerelése előtt készültek. A hőközpont a levegő-vizes hőszivattyúval a külső környezetből vonja el a hőt és adja át a ház számára. Egy ilyen hőszivattyús fűtésrendszer hatásfoka 400 %-os, tehát 1Kwh elektromos áramból 4 KWh fűtési vagy hűtési energiát tudunk nyerni, a többlet energiát a föld hője külső környezet levegője biztosítja ingyenesen.

Ennek a Nebraska készháznak a havi fűtésköltsége a használati melegvíz előállítással együtt, a 2023-as energia árakat tekintve a hideg téli hónapokban is 12-15 ezer forint alatt várható. A befejezés előtt álló házban szerelvényezés és a belső ajtók, asztalos termékek szerelése van hátra, az utcai megközelítés: járda, kocsibeálló, a kertrendezés és a terasz burkolása hiányzik.

A képen látható, hogy a kisebb tetőszakaszok esővíz-elvezetésére esztétikus lánclefolyót alkalmaztak a kivitelezők, mely egyben praktikus megoldás is.

A tetőszerkezeten a Terrán cserépgyár Zenit cserepe lett kiválasztva, ami nagyon jól harmonizál a világos falszerkezettel és a néhány helyen betétként felbukkanó faburkolattal.

Készíttettünk pár darab drónos fotót a gyönyörű Körös parti frissen épített családi házról, melyet alább a kis képekre kattintva nézhet meg nagyobb méretben.

Az alábbi kép a geotermikus hőközpontról készült, melyen jól látszik a kompakt tárolóval ellátott hőszivattyú egység és a hőviszanyerős szellőztető központ, a bal oldalon pedig a vízgépészeti és fűtési osztó dobozok, melyek esztétikusan egy lemezburkolat mögött lettek elhelyezve.

A nappali a lámpák szerelése előtt készültek.

A hőleadás a mennyezetben és a padlóban elhelyezett csőrendszeren keresztül biztosított. Ez a rendszer télen fűt, nyáron hűt és a lehető legminimálisabb rezsiköltséget biztosítja a fűtés-hűtési megoldások közül. A hőközpont a talajból, talajszondával vonja el a hőt és adja át a ház számára.


A képen látható, hogy a kis tetőről és a ház hátsó sarkán esztétikus lánclefolyót alkalmaztak a kivitelezők, mely esztétikus és praktikus megoldás.

A szerelt faburkolat nagyon jól harmonizál a dryvit vakolatrendszerrel.

Kertrendezés és jöhet a várva várt birtokbavétel és a beköltözés

További információkat a https://nebraska.hu weboldalon találhat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb