Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Uncategorized

MAPEI: „Tartósan egészséges otthon Önnek, fenntartható jövő unokáinak”

A  MAKÉSZ tagjai azért használnak MAPEI termékeket házaik kivitelezéséhez, mivel Ők is elkötelezettek a fenntarthatóság, a klímavédelem mellett! Szlogenjük: „Tartósan egészséges otthon Önnek; Fenntartható jövő unokáinak”

A MAPEI küldetése: „Mi a Mapei azon dolgozunk, hogy partnereink, és rajtuk keresztül kiszolgált vásárlók, egészség és környezettudatosan fejlesztett termékeink és szolgáltatásaink, felhasználásával megvalósíthassák,a megálmodott épületeiket, otthonaikat. ezáltal hosszú távon egészséges és sikeres, boldog és gondtalan életet élhessenek.”

Részletesebben itt olvashat küldetésükről, termékeikről ide kattintva olvashat.

A Mapeiről

„A fenntartható fejlődés szem előtt tartásával, a tartós, környezetbarát termékeinkkel, megoldásainkkal és minden tudásunkkal segítsük az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában…és erre mindenkor készen állunk!”

Termékeinkkel készített burkolatokat, kivitelezést csak egyszer kell elkészíteni, és nem kell aggódnia a reklamációs problémák miatt. A Mapei biztonságot és garanciát jelent arra, hogy otthona, épülete szépségét hosszú távon, nyugodtan élvezheti és gondmentesen. A Mapei anyagokkal készült felülettel elégedettek lesznek, azt nem kell 1-2 év múlva kicserélni, javítani. Nem kell aggódnia amiatt, hogy vajon mennyire lesz tartós az elkészült burkolat. Nem kell elviselni a visszabontással és újraépítéssel járó költségeket, koszt, időt. 

Ki szereti a reklamációkat, a költséges javítást, a felfordulást okozó visszabontást, az elvesztegetett időt?

Mindazt a felesleges energia-, pénz- és időráfordítást, amit elkerülhető, ha már első alkalommal Mapei segédanyagok kerülnek felhasználásra. Sok esetben sajnos a megrendelők nincsenek tisztában annak a jelentőségével, hogy milyen döntő szerepet játszik a megfelelő minőségű anyagok használata burkolata, elkészült felület tartóssága, élettartama szempontjából, és csak azután ismeri fel ennek fontosságát, amikor már megtörtént a baj.

Válassza Ön is otthon felújításához, kivitelezéséhez a Mapei már elsőre végleges megoldásait.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb