Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építőipari hírek

Cégbemutatás: Óbuda Group Magyarország

Az Óbuda Group Magyarország egyik piacvezető tervező, mérnöki szolgáltató, projektmenedzsment vállalata. Cégünk több mint 900 sikeres ingatlanfejlesztési, építési projektben működött közre Magyarországon és külföldön. A nálunk dolgozó mintegy 230 főből álló csapat nagy volumenű, összetett technológiai igényű projektekre, így irodaházak, szállodák, bevásárlóközpontok, infrastruktúra-fejlesztések, ipari létesítmények és energetikai beruházások megvalósítására specializálódott. 

Tervezői részlegünkön 80 építész, beruházás lebonyolítói területünkön pedig 150 mérnök dolgozik. Cégcsoportunk tagja az Újlaki Építő Kft., mely magas hozzáadott értéket igénylő projektek generál kivitelezésére szakosodott.

Ügyfeleink

A magas minőség ügyfeleink igényeinek megfelelően elsőrendű fontosságú számunkra, a legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelően képviseljük megbízóink üzleti érdekeit. Hisszük, hogy ez az alapja a hosszú távú együttműködésnek.

Társadalmi felelősségvállalás

Az Óbuda Group elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás iránt, törekszik arra, hogy minél több területen nyújthasson szakmai és anyagi támogatást. Cégcsoportunk az építőipari-mérnöki kezdeményezések és szervezetek mellett a művészetek, a sport és az egészségügy terén is támogatóként lép fel.

Az Óbuda Group támogatta többek között az Oltalom Karitatív Egyesületet, az Óbudai Sport és Nonprofit Kft-t, a Mészöly Focisulit, a Vasas Sport Club röplabda csapatát, a Vesebetegek Egyesületeinek Országos Szövetségét, a Down Egyesületet, a Közlekedéstudományi Egyesületet, az Építéstudományi Egyesületet, a „Budapest új dimenziói” konferenciát, a „Kreatív Magyarország – Mérnöki Tudás” brüsszeli kiállítást és az Autistic Art Alapítványt, illetve az évente megrendezett BUD: Runway Run jótékonysági futás részvételi díjával a Suhanj!Alapítványt segítjük.

Jótékonyan a gyerekekért

A Csodavár Játszóház és Korai Fejlesztőközpont létrehozása során támogatásként pro bono tervezési és projektmenedzsment szolgáltatásokat nyújtottunk a Down Egyesület megbízásából, a központ a Down-szindróma Világnapján, március 21-én megnyitotta kapuit.  A szektorban egyedülálló beruházásnak köszönhetően a foglalkoztató központ minden tekintetben megvalósítja a „Csodavár-modell” alapelképzelését, mely szerint a legfontosabb a gyermekek integrált és játékos fejlesztése, azaz egy olyan környezet biztosítása a korai fejlesztésre váró gyermekek számára, amelyben a fejlesztő központ egy játszóház is egyben, és ahol az eltérő és a tipikus fejlődésű gyermekek közös foglalkozásokon vehetnek részt, együtt fejlődhetnek.

A központ tervezését az Óbuda Építész Stúdió Kft. végezte, projektmenedzsment és műszaki ellenőrzés területén az Óbuda-Újlak Zrt. nyújtott folyamatos segítséget. A Csodavár projekt általános hangulata rendkívül pozitív volt, egy nemes cél érdekében a karitatív motivációk domináltak az építtető, az ajánlattevő vállalkozók és kollégáink részéről is. Örülünk, hogy mi is a csapat része lehettünk és segíthettünk a megvalósításban.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb