Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

Wellington Place 11 & 12 – Leeds egyik leg-energiatakarékosabb irodaháza

A TP Bennett “nagyon magasra teszi a lécet” a fenntarthatóság terén a teljesen elektromos hajtású leedsi irodával; a Leeds belvárosában, a Wellington Place Estate szívében található Wellington Place 11 & 12 az egyik leghatékonyabb irodaház Leedsben, és az első NABERS által felülvizsgált ötcsillagos épület az Egyesült Királyságban, Londonon kívül.

A TP Bennett egy független építészeti, tervezői és tervezői iroda, amely az Egyesült Királyságban működik, és erős nemzetközi jelenléttel rendelkezik.

A 23679 négyzetméternyi BREEAM Outstanding irodai, szabadidős és kiskereskedelmi területet kínáló fejlesztés két blokkból áll, amelyeket egy teljesen üvegezett összekötő tér köt össze. Az épület bronzszínű fémhomlokzata tükrözi a vasúti síneket, amelyek a terület történelmi használatának részét képezték, mint Leeds központi pályaudvar, és a vasútvonal mintázata kiegészíti a terület szomszédságában lévő, műemléki védelem alatt álló kőépítményeket.

A Wellington Place 11. és 12. számú épületek a terület főtervében szereplő legújabban épült épületek, amelyeket a legmagasabb fenntarthatósági szabványok szerint terveztek. Az épület teljesen elektromos és nettó nulla szén-dioxid-kibocsátású lesz. A maximális hatékonyság érdekében napelemeket és nagy teljesítményű hármas üvegezést építettek be.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb