Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

TP Bennett „magasra emeli a lécet” a fenntarthatóság felé egy teljesen elektromos irodával Leedsben

A Dezeen építészeti magazin által készített videóban a TP Bennett építészeti stúdió elmagyarázza, hogy egy teljesen elektromos irodaházat Leedsben úgy alakítottak ki, hogy „javítsa a benne lakók egészségét és jólétét”.

A Wellington Place 11. és 12. számnak nevezett épület a helyszín egykori vasútállomási helyének esztétikájára épít, bronz és ezüst homlokzata a vasúti sínek színeit tükrözi. „A tervezési narratíva valóban megmutatta, hogy az épület a helyén van” – mondta Leaver.

A TP Bennett igazgatója, Andrew Leaver elmondta, hogy az épületet úgy tervezték, hogy az egyik legfenntarthatóbb modern iroda legyen az Egyesült Királyságban.

„Az épület az első NABERS ötcsillagos épület Londonon kívül, kiemelkedő BREEAM és kétcsillagos Fitwel minősítéssel” – magyarázta Leaver a videóban.

A 24.000 négyzetméteres épület két blokkból áll, amelyeket a negyedik és a felső emelet köt össze, és különböző tereket kínál a potenciális bérlők számára.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb