Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

Pályázati felhívás: „Helyi kultúrák globális környezetben” nemzetközi formatervezési verseny

Az Iris Ceramica Group világvezető a lakossági, kereskedelmi és ipari építészet számára készült, kiváló minőségű porcelántermékek tervezésében, gyártásában és forgalmazásában. Egy csoport, amelyet tehetségei azonosítanak, és amely ötvözi az Olaszországban készült termékek kiválóságát világszerte.

A fenntartható fejlődés elve által ihletett Iris Ceramica Group mindig is meg volt győződve arról, hogy a technológiai innováció rendkívüli tehetségekkel párosulva környezeti és minőségi megoldásokat hozhat létre, ugyanakkor gyönyörű megoldásokat, amelyek képesek megfelelni az ügyfelek igényeinek, miközben tiszteletben tartják értékeit.

A fenntarthatóság a cég alapvető értéke. A Fenntarthatósági Jelentés egy fontos, stratégiai értékű üzenet, amely a társadalmi felelősségvállalás és a fenntarthatósági politikák területén elfogadott iránymutatások átlátható beszámolója.

Az Iris Ceramica Group a ’90-es évek eleje óta működik az Öbölben, és a csoport vezető márkái hozzájárultak a sikeres tervezési történetek létrehozásához az Egyesült Arab Emírségekben, köztük a Burj Al Arab, a Dubai Metro, Masdar City és Yas Island.

A Massimo Imparato és Monica Mazzolani által alapított Uae Modern egy olyan kulturális központ, ahol a fenntarthatóság és a körforgásos gazdaságra való átállás mellett elkötelezett tervezők, tudósok, szakemberek és intézményi testületek együttműködhetnek és megoszthatják tapasztalataikat az ENSZ napirendjének 17 SDG-jére összpontosító projektekben.

A projekt témái és a résztvevők

Az Iris Ceramica Group által népszerűsített és az UAE Modern kurátora „Local Cultures in Global Settings” egy rendezvénysorozat, amelynek központi eleme Dubai egy élő laboratórium, ahol több mint kétszáz közösség járul hozzá egy új globalizált identitás kialakításához, és amely kihívást jelent a kontextus nélküli hely sztereotípiájával, lehetőséget kínálva a kultúra, a természet és a technológia közötti kapcsolat újragondolására.

Meghívást kapnak azok a vezető formatervezők, akik munkájuk során a kézművesség összeegyeztetése, a folyamatok digitalizálása és az erőforrások körkörös felhasználásának kihívásaival foglalkoznak a közösségek és a társadalom egésze számára értékteremtés szempontjából; a világ minden tájáról érkezett formatervezők egy tervpályázaton keresztül fognak hozzájárulni a vitához. A projekt ütemterve Milánót, Londont és Dubait köti össze, az utazás végső célpontja, amely hozzájárul az emberek, intézmények és vállalkozások közötti kulturális hidak elősegítéséhez.

A versenyre itt lehet jelentkezni!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb