Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Programok

MEGHÍVÓ a „JÖVŐ FAÉPÍTÉSZETE” című szakmai napra

A rendezvény az ÉVOSZ, a MAKÉSZ, a KP SALES HOUSE Kft, a Merkbau Zrt faépítészeti üzletága, a NEBRASKA Kft és a NATURICA Group Kft, valamint a STEICO szervezésében kerül megrendezésre. 

A legmodernebb faépítészeti megoldások bemutatása a klímavédelemért, és a maximális energiahatékonyságért!

A MEGHÍVÓ PDF formátumban ide kattintva érhető el…

Időpont: 2023.06.27. kedd 08:30 – 17:30 -ig

Helyszín: 2316 TÖKÖL, Vince Tanya (Térkép navigációs linkje ide kattintva elérhető)

Regisztráció: A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet ide kattintva lehet elérni.  

A STEICO piacvezető gyártó a farost hőszigetelések területén. Több mint 5 évtizedes szakmai tapasztalatával most a legmodernebb faépítészeti rendszereket mutatja be, melyekkel családi házak, de akár többszintes irodaházak, iskolák vagy óvodák is építhetőek maximális energiahatékonysággal és rövidebb idő alatt.

Legyen szó az innovatív és energiahatékony „I” gerendákról, vagy a legmagasabb terhelhetőségű rétegragasztott fa furnérokról, illetve a fabetonnak is nevezett CLT technológiáról, a klímavédelmicélok elérésében megkerülhetetlen a fa.  

A modulházak a fiatalabb generációknak kínálnak minőségi és megfizethető otthonokat. Akár talajcsavarra is felépíthetőek, így még kisebb terhelést jelentenek a természetnek. Élőben megtekinthető egy STEICO szigetelésekkel gyártott PuzzleHome modulház. 

Régi energiapazarló társasházak felújításánál is számíthatunk a faszerkezetre, melyet a helyszínen bemutatunk. Az üzemi gyártásnak köszönhetően, magasszintű készültségig juthatunk el, így lerövidül a kivitelezési idő és nagyfokú precizitással biztosítható a magas minőség is. Az üzemi gyártás gazdaságos és nem terheli annyira a lakókörnyezetet. A nagypaneles építés mellett a helyszínen szerelt készházak építését is felgyorsítja az üzemi CNC-s gyártás. 

Bemutatásra kerül prezentáció segítségével egy 3 szintes társasház, amivel 93%-os hőátbocsátási értékjavulást és 60 tonna CO2 megtakarítást tudtak elérni. 

Az elméleti előadás mellett a STEICO alkalmazástechnikusai gyakorlati műhelymunkát is tartanak a STEICO építési rendszerről, befújásos hőszigetelésekről, purhabmentes ablakbeépítésről. Az előadáson bemutatásra kerül a CLT, nagypaneles, helyszíni szerelt és a moduláris faépítészet is. 

Bíró Árpád vályogépítő mester pedig a legújabb szárazépítészeti megoldásokat mutatja be, melyekkel építési nedvesség és hosszú száradási idő nélkül is egész évben ideális lakóklíma biztosítható.

Kérdés esetén, kérjük szíveskedjen e-mail írni az info@kp.hu mailra vagy munkaidőben hívja a 06-20/444-44-24-es telefonszámot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb