Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

Meg épült Kína első városi élelmiszertermelési központja

A Vertical Farm Beijinggel a van Bergen Kolpa Architects Kína első városi élelmiszertermelési innovációs központját hozza létre az AgriGarden kertészeti vállalat és a Kínai Agrártudományi Akadémia, a CAAS számára.

A Vertical Farm a Kínai Agrártudományi Akadémia campusán épült; Peking és Kína többi részének gyümölcs- és zöldségtermesztési innovációs központja. Az átlátszó háromszintes épület az egyetem kutatói létesítményeinek kiemelkedő bejárata, és a városra és a Peking belvárosában található körgyűrűre néz.

Építés az innovációra és az oktatásra

A három emeleten elhelyezkedő, 3500 négyzetméteres épület egy sor innovatív vertikális művelési lehetőséget kínál egy monumentális előcsarnok körül. Az épületen áthaladó oktatási útvonal a szabadföldi gyümölcs- és bogyófák, az automatizált függőleges salátatermesztés, a LED-es világítás melletti gyümölcstermesztés és a tetőtéri üvegház mellett, ahol paradicsom és uborka növekszik nappali fényben.

Ahhoz, hogy Kína nagy metropoliszainak lakosságának millióit ellássák zöld és egészséges élelmiszerekkel, annak termelését a lehető legnagyobb mértékben integrálni kell a városban és környékén. A Vertical Farm Beijing megoldást kínál kompakt kertészet formájában. Új típusú épület a professzionális termesztéshez, széles közönség számára hozzáférhetőséggel, amely ünnepli az élelmiszerek központi szerepét a városban.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb