Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

A mesterséges intelligencia azt mondja: a kender lesz az egyik fő anyag a jövő építészetében

Mi emberek mindig kíváncsiak vagyunk, hogyan néz majd ki a jövő. Az építészeti iparban nyilvánvaló, hogy egy fenntarthatóbb jövő felé tartunk. Nemcsak akarjuk, de szükségünk is van rá, mivel bolygónk szenved a tetteinktől.

Kíváncsiak voltunk, és megkérdeztünk egy AI botot, hogy fog kinézni a jövő építészete? A széles körű válasz nem ment messze a fenntartható elvárásainktól, azonban néhány dolog meglepett minket.

Az AI említi a kendert, mint potenciális anyagot, melyet az építészetben különféle formában használnak. Világszerte számos mozgalom és cég ösztönzi ennek a természetes anyagnak a használatát, hiszen számos jótékony hatása van bolygónk és egészségünk szempontjából, valamint mivel egy széles körben elérhető, könnyen termeszthető, igénytelen növény.

Az AI azt is elmondta, hogy az üveget fából fogják készíteni, és már folynak a tesztelések a világon. Kattintson ide a teljes cikk elolvasásához.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb