Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

Innováció az építőiparban: Lego-ihlette, valódi építőkockák

Az építőipar innovációjával kapcsolatban a RENCO vállalat egy fenntartható és újrahasznosítható építési rendszert javasol, amely szerintük megváltoztatná az iparágat.

„Mivel 100%-ban újrahasznosítható, kisebb a szénlábnyoma, és nincs hulladék a munkahelyen, a RENCO környezetbarátabb és fenntarthatóbb, mint a fából vagy betonból való építés. És tovább fog tartani, mint bármely jelenlegi épületrendszer, mert nem rozsdásodik vagy rothad, a termeszek nem tudják megenni, nem szaporodik a penész, és tűzálló is” – mondja Patrick E. Murphy, az Egyesült Államok korábbi kongresszusi képviselője, aki a cég terjeszkedését vezeti.

A kereslet és a túlnépesedés miatt ezek az új téglák jelenthetik az építőipari innováció jövőjét.

Ez egy újrahasznosított anyagokból készült, egyenként körülbelül 3,5 kg tömegű blokkrendszer; a cég elmondása szerint ezt a rendszert egy évtizednyi tesztelés és a Nemzetközi Építési Szabályzat (IBC) szerinti tanúsítás után hozták létre.

Az első projekt már el is készült a RENCO rendszerrel az Egyesült Államokban, Floridában.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb