Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

CornWall csempék: szerves hulladékból klímapozitív dizájn

A StoneCycling és a Circular Matters bejelentette közös termékét, hogy felgyorsítsa a bioalapú építőanyagok – a fenntartható építés jövőjének – elérését.

A CornWall egy olyan csempe- vagy lemezanyag, amely regionális (nyugat-európai) kukoricacsutkából készül, amelyeket fermentálásra, biomasszaként való elégetésre vagy egyszerűen csak a ‘földön maradásra’ szántak.

A kukorica a legelterjedtebb növény bolygónkon, rengeteg hulladékanya keletkezik belőle, melyet alapesetben nem hasznosítanak.

„A szűkösség problémájának leküzdésére olyan nyersanyagokat keresünk, amelyek mindenhol bőségesen megtalálhatók. A CornWall elsősorban kukoricahulladékból készül, és a belső falburkolatok fenntartható alternatívája.” – mondja a vállalat.

A CornWall alapkollekció már elérhető egy textúrával, nyolc színnel (burgundi, sötétkék, világoskék, világoszöld, mustársárga, rozsdavörös, terrakotta-rózsaszín és melegbézs) és két mérettel.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb