Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Hírek

Családi ház építés árak 2023-as házépítésre árgaranciával

A KP Sales House Kft árgaranciát biztosít idei szerződéskötéssel, a 2023-as évre.

„Amennyiben a Kedves Ügyfelünk még az idei évben építési szerződést szeretne kötni 2023. nyári családi ház gyártásra, építésre, kivitelezésre, akkor az alábbi árgaranciás árakat tudjuk biztosítani.” – olvasható a cég weboldalán.

Acélvázszerkezet építése

„Minden évben több tucat cikket írunk, hogy hogyan válasszanak kivitelezőt a kedves Ügyfelek.” -folytatódik a cikk. „Ezt most nem kívánjuk újra és újra leírni, de a legfontosabb, hogy ne az ár alapján döntsenek elsősorban, hanem a biztosított műszaki tartalomban, vegyék figyelembe az épület várható energiafogyasztását, a karbantartás igényt és a szavatossági, garanciás feltételeket és tekintsék meg, hogy az adott cégnek vannak-e valós referenciái és nem csak képlopós internethuszár, aki más referenciáival ékeskedik. Ami pedig az egyik legfontosabb, hogy a kiválasztott vállalkozásnak láthatóan legyen a marketing szövegével arányos árbevétele és ne legyen köztartozása és ne legyenek végrehajtások sem ellene”. 

Egy EnergyFriendHome készház szerkezetkész állapotban
Egy acélszerkezetes könnyűszerkezetes készház kulcsrakész állapotban

A Kp Sales House Kft három különböző technológiával foglalkozik és azon belül is elkülönülnek az építési lehetőségek. A legfontosabb paraméterek: 

  • PuzzleHome készházak: Tűzihorganyzott acélszerkezetes vagy bio faszerkezetes STEICO rétegelt-ragasztott anyagból készült PuzzleHome készházak (gyárban készülő igény szerint hőszigetelt és palánkolt tűzálló, páraálló falak és tető, melyet a helyszínen 1-3 nap alatt daru segítségével állítunk össze)
    Kiemelten energiatakarékos épület, melyben a hőszigetelés STEICO BIO fagyapot, ami nem csak hőszigetelésben a piac egyik legprémiumabb hőszigetelése, de a nyári átmelegedés ellen a normál készházaknál akár 3x jobb védelmet biztosít. 

Az árlista és a cikk folytatásának megtekintéséhez kattintson ide!

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:  
– 06-1/5-06-06-06 
– 06-20/444-44-24 
– 06-70/32-32-870 
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:  
– Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)  
– Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)  
Központi e-mail: info@kp.hu

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb