Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

A tervezés jövője a VELUX és az EFFEKT iránytű modelljében

Az épületek rugalmasságától az emberek jólétére gyakorolt ​​hatásig a digitális Iránytű hét jelentős kihívást válaszol meg az építőipar számára

Tervezési rugalmasság, az egészségesebb és könnyebben elérhető életterek iránti igény, az épületek hatása a környezetre, a helyi közösségekre és az emberek jólétére. Az ablakgyártó Velux és a dán építészeti stúdió, az EFFEKT olyan tervezőeszközt hozott létre, amely segíti az építészeket és a fejlesztőket, hogy „kevés költséggel és erőfeszítéssel” fenntartható módon építsenek.

A Compass Model egy hétpontos keretrendszer, amelynek célja a fenntarthatóság különböző formáinak racionalizálása a tervezési folyamatban már az építési projekt kezdetétől fogva.

A lakhatás olyan megközelítését támogatja, amely egyformán előnyös mind az emberek, mind a bolygó számára.

A modell növekményes megközelítést alkalmaz, hogy különböző szintű útmutatást kínáljon a projekt különböző szakaszaiban. A koncepció kezdeti szakaszában hét „stratégiai mozgatórugó” körül működik, ezek: Rugalmasság, Minőség, Környezet, Egészség, Közösség, Helyiség és Megfizethetőség.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a teljes cikkért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb