Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

Az intelligens városok jövőjének megismerése adattudományon keresztül

Az intelligens városok koncepciója a fejlett technológiák alkalmazása a forgalmi torlódások minimalizálása, a hulladék jobb kezelése és az emberek életminőségének javítása érdekében. Az MVRDV, Adrian Lahoud és a HCH eszközöket és stratégiákat fejleszt ki az éghajlat által kiváltott veszélyekhez való alkalmazkodásra.

Építészek, várostervezők és kutatók a világ minden tájáról dolgoznak megoldásokon a klímaváltozás növekvő fenyegetésének, valamint a tengerszint és a viharhullámok éghajlat által kiváltott emelkedésének kezelésére. 

A városlakók számára előnyös lesz a minimális energiafelhasználás, a kevesebb szennyezés és a jobb levegőminőség. A városok fejlődése különböző kihívásokkal néz szembe, mint például az erőforrások versenye és az adatvédelmi problémák. A városi vezetők és lakók különféle mesterséges intelligencia által vezérelt technikákat, rendszereket és folyamatokat fognak használni, hogy valós idejű elemzéseket és jelentéseket kapjanak, hogy megértsék a tényleges eseményeket.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatáshoz.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb