Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

A selejt piacra dobása tervezési anyagként: a Hydro körkiállítása a milánói tervezési héten

Európában évente több mint 10 millió tonna bútort dobnak ki. Ezzel növekszik az alacsony szén-dioxid-kibocsátású, újrahasznosított termékek iránti kereslet. 

A Hydro hét világhírű tervezőt kért fel a Hydro CIRCAL 100R kollekció megalkotására, a világ első, ipari méretekben teljesen újrahasznosított, fogyasztás utáni hulladékból készült alumíniumból készült bútorokat tervezzenek. Az eredményeket a Hydro 100R kiállításán mutatták be a Milánói Design Héten.

A tervezőknek jelentős szerepük van a zöld átállás felgyorsításában, hiszen a termék környezetterhelésének akár 80 százalékáról a rajzasztalnál döntenek. Az ipari tervezők minden iparágban fontos befolyásolói az anyagválasztásnak. Ezért a Hydro évek óta résztvevője a Milan Design Week-nek, ahol minden tavasszal félmillióan gyűlnek össze, hogy megtekintsék a dizájn világának legújabbjait.

A 100R kiállításon a Hydro szakértői szorosan együttműködtek kiválasztott tervezőkkel, a kezdeti tervezési ötlettől a végső prototípusokig. A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb