Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

A 2024-es Föld napja témája a „Bolygó vs műanyagok” 

A 2024-es Föld napja témája a „Bolygó vs műanyagok” – mennyi műanyagot állítanak elő, és hogyan befolyásolhatják a megújuló energiával kapcsolatos szélesebb körű projektek a fenntarthatóságot?

1970-es megalakulása óta a Föld napja globális eseménnyé fejlődött, amelyet április 22-én több mint 193 országban több mint egymilliárd ember ismer el.  A 2024-es téma, a „Bolygó vs műanyagok” környezetünk védelmének és a természeti erőforrások megőrzésének kritikus jellegét hangsúlyozza, ugyanakkor rávilágít a fenntartható és megújuló energiaforrások felé való elmozdulás fontosságára, valamint a fosszilis tüzelőanyag-függőségtől való elmozdulásra.

A 2024-es Föld napja egy része a műanyagok termelésének 60%-os csökkentését szorgalmazza 2040-ig, elismerve, hogy a műanyagok veszélyt jelentenek az emberekre és a természeti környezetre, valamint az éghajlat jövőjére.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb