Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

A Normann Copenhagen Bio-alapú székei: egy újabb kender-alapú, fenntartható termék

A Stockholm Design Week 2024 rendezvényen számos érdekes dizájn és innováció debütált. Az egyik, amely lenyűgöző és környezetbarát, a dániai székhelyű dizájnmárka, a Normann Copenhagen által bemutatott Mat kollekció.

A Mat székek alapanyagául kendert és angolfüvet használnak fel. A bútordarab a Foersom & Hiort-Lorenzen tervezőpáros többéves kutatásának és fejlesztésének eredménye, akik a Normann Copenhagen céggel együttműködve hívták életre ezt a bútort.

A Mat kollekció kétféle széket kínál. Az egyiket kenderből, a másikat pedig angolfűből készítik. A székek lábai porszórt acélból készülnek. A bioanyagok természetes tónusa jellegzetes színt ad a székeknek. A kenderből készült székek aranyszínűek, az angolnafűből készültek pedig barna színűek.

A dán márka a Mat székekkel debütál a bioalapú műanyagok területén, és ez rávilágít arra az elkötelezettségükre, hogy új és innovatív gyártási módszerekkel álljanak elő, ahogyan azt Jan Anderson, a vállalat társalapítója és vezérigazgatója nyilatkozta.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb