Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

A Mooradian Studio újrahasznosított újságpapír-péppel fújja be a londoni butik belső terét

A Mooradian Studio építésziroda permetezett papírpépet használt, hogy érdes textúrát hozzon létre az észak-londoni Natalino férfiruházati üzlet falain és mennyezetén.

A Fitzroviában, egy korábbi művészeti galériában található Natalino első téglaüzletét a Mooradian Studio úgy tervezte, hogy az tükrözze a márka ruházatának minőségét.

„A Natalino ruhái sok természetes textúrát használnak, és gyakran látható, hogyan készültek, ezért ezeket a tulajdonságokat szerettük volna megragadni a belső térben” – mondta a stúdió alapítója, Aram Mooradian.

Mooradiant, aki nemrég Olaszországba utazott az Architectural Association diákjainak egy csoportjával, Carlo Scarpa híres velencei Olivetti bemutatótermében a durva és sima kőfelületek kontrasztja befolyásolta. Miután kezdetben a kívánt hatás eléréséhez egy permetezett vakolatot fontolgatott, rábukkant a holland Acosorb cég permetezhető akusztikai anyagára, amely újrahasznosított újságpapírból készül. Az anyagot inkább zenei stúdiókban és éttermekben használják hangelnyelésre, segítve a visszhang csökkentését és az akusztika javítását.

Forrás cikk eredetileg a www.kp.weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb