Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

Tartós agyag falburkolat, mint a festék “ökológiai alternatívája”

Az Armourcoat Clime® agyagos mészvakolat természetes szépséget és jellegzetes textúrát kölcsönöz minden projekttervnek.

Az Armourcoat Ltd. 35 éve fejleszt természetes ásványi vakolatokat, amelyek nagy százalékban újrahasznosított anyagot tartalmaznak. Ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztek a beltéri és kültéri vakolatok kialakításában, ami ahhoz vezetett, hogy az Armourcoat szervesen a fenntartható dekoratív vakolatok legelismertebb márkája lett világszerte.

Az Armourcoat legújabb tagja kiterjedt termékpalettájához a Clime®, egy természetes agyagos mészvakolat.

Nagy érdeklődés övezte az agyagvakolatokat, mint a falburkolatok fenntartható megoldását, azonban kiterjedt kutatás és értékelés után az Armourcoat arra a következtetésre jutott, hogy az agyag csodálatos tulajdonságai ellenére, csak az agyagvakolatok rendkívül törékenyek, és szinte azonnal megpuhulnak, ha vízzel érintkeznek.

A nagyjából azonos mennyiségű agyagból és hidraulikus mészből készült természetes kötőanyag kifejlesztésével az Armourcoat úgy gondolja, hogy elérte az optimális egyensúlyt. A természetesen fenntartható, alacsony szén-dioxid-tartalmú és az agyagvakolatok nyers esztétikáját megőrző Clime kellően rugalmas ahhoz, hogy valódi hosszú élettartamú falburkolatként használható.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb