Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

Startol a Gázai Globális Egyetem az érintett palesztin diákok számára

Az Egyesült Királyságban működő Architects for Gaza csoport, amely a megszállt területen élő, kitelepített palesztin építészhallgatók oktatási igényeire apellál, most jelentette be egy új tanulási platform létrehozását Gaza Global University néven. 

A bejelentést a hónap elején tették az Instagramon keresztül. A csoport szerint: „Tudjuk, hogy Gáza újjáépítéséhez szükség van intézményeinek, kultúrájának, életének újjáépítésére. A Gázai Globális Egyetemet radikális pedagógiai projektnek tekintjük, amely a reményben és a közös emberségben gyökerezik”.

Az Architects for Gaza, röviden AFG azt tervezi, hogy a Gázai Globális Egyetemet platformként használja fel arra, hogy ingyenes oktatást biztosítson a gázai építészhallgatók számára, akik a jelenlegi konfliktus miatt nem tudják folytatni tanulmányaikat.

Ez azt követően történt, hogy több gázai egyetemet, köztük a januárban egy robbanásban megsemmisült Israa Egyetemet is lerombolták vagy megrongálták.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb