Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

Só, alga és napraforgó az Atelier Luma kísérleti munkaterületének kialakításához

2019-ben az Assemble és a BC Architects az arles-i Luma Alapítvány megbízásából felújított egy 2100 négyzetméteres, egykori 19. századi vasúti raktárat a Parc Des Atelier-ben, Arles-ban.

A felújítás új munkaterületet biztosít az Atelier Luma tervező- és kutatólaboratórium számára, beleértve a fa-, fém-, kerámia- és textilműhelyeket, valamint a dedikált alga- és micéliumlaboratóriumokat, tárgyalókat, íróasztalokat és gyártási teret, könyvtárat és erőforrásközpontot. Az Atelier Luma a regionálisan orientált termelésre összpontosít, és a designt eszközként használja a napjainkban felmerülő környezeti, társadalmi és gazdasági kihívásokra való reagáláshoz.

„A biorégiónk erőforrásainak és know-how-jának vizsgálatával, valamint a különböző szakterületek összekapcsolásával az Atelier Luma helyi megoldásokat dolgoz ki az ökológiai, gazdasági és társadalmi átmenetre”

Az Atelier Lumával szorosan együttműködve az Assemble és a BC azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a bioregionális design egy olyan zászlóshajóját hozza létre, amely megkönnyíti, ösztönzi és kiterjeszti az Atelier ambícióit, új szemléletet mutat be az anyagokhoz, előmozdítja és kiemeli az innovációt az ökológiai és bioregionális design gyakorlatában.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb