Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

Norman Foster Intézet: az életminőség javítása a városokban

A Norman Foster Alapítvány küldetése kezdettől fogva az volt, hogy elősegítse az interdiszciplináris gondolkodást és kutatást, hogy segítse a fiatalabb generációkat elképzelni jövőjüket. Az urbanizáció növekvő fontosságára és kihívásaira reagálva az Alapítvány most új kezdeményezést indít, a Norman Foster Intézetet azok számára, akik szeretnék javítani az életminőséget a világ városaiban.

Első Fenntartható városok programja a legújabb digitális eszközöket használja a gyakorlati tapasztalatok és az alapítvány nemzetközi szakértői hálózatának tudományos hozzájárulásának ötvözésére. Az ösztöndíjasok évente három tesztvárost keresnek fel, és közvetlenül érintkeznek a tervezőkkel és vezetőkkel.

fenntartható város program

Az első tanfolyam, amely a Norman Foster Institute-hoz kapcsolódik, egy 36 hetes program, amely három szakaszból áll: Elemi, Átalakító és Beavatkozás, osztálytermi, laboratóriumi, stúdió- és városszintű munkaterheléssel.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb