Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

Mik azok a lélegző házak?

Az épületbiológia tudománya az építőiparban az egészséges, esztétikus, ökológiai, fenntartható lakó- és munkahelyi környezet kialakítására összpontosít. Ezt az allergének- és méreganyagok csökkentésével, elegendő friss levegő biztosításával, a penész- és élesztőgombák, baktériumok, por és allergén anyagok kizárásával, elektromágneses mezők és mikrohullámok minimalizálásával, stb. teszi lehetővé.

Az elmúlt évtizedekben épült „légmentes” épületek polietilén párazáróval elzárnak minket a külvilág hatásaitól (mind negatív, mind pozitív hatásaitól), mint egy “műanyag akvárium”. Ez az az építési technológia, mely hozzájárult a „beteg épület szindróma” széles körben elterjedt jelenségéhez.

A légáteresztő, lélegző falszerkezetek rengeteg élettani előnyt biztosítanak: jobb beltéri levegőminőséget, kiváló élettartamot, jobb hőtárolási tulajdonságokat, jobb tűzbiztonságot, kevesebb nedvességfelhalmozódást és kiváló penész- és gombaellenállást, stb.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalán jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb