Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

Fenntartható téglák egyenesen Dániából

Míg a tégla nem éppen a legkeresettebb anyag a kortárs építészetben, főként a fenntarthatósági kérdéseknek köszönhetően, a Randers Tegl gyártó méis kreatív potenciált és sokoldalúságot látott benne, így megalkotta Ultima és Unika téglasorozatait.

A dán Randers Tegl cég, aki több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a legfinomabb agyagból készült téglák készítésében, így tudja, mit lehet agyaggal megtenni, és mit nem. A Randers Tegl Ultima és Unika sorozatai minden egyes téglánál egyedi textúrájú patinával a tökéletes vízütéses technikának köszönhetően illik a legambiciózusabb építészeti projektekbe.

Ultima és Unika sorozatuk teljes egészében fenntartható módon készül, ezért ezek a legexkluzívabb tégláik. Olyan agyagból készülnek, amelyet az anyaggal dolgozó több generáció tapasztalatai alapján fejlesztettek ki. A Randers Tegl többi tégla- és csempecsaládja is elérhető fenntartható változatban.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb