Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

Fenntartható és ellenálló napelemes homlokzatok

A SolarLab Dániában található, és a helyi fenntartható erőforrásokat, valamint építészeti örökségünket használja fel egyedi napelemes homlokzatok tervezésére és gyártására világszerte építészeti projektekhez. 

A hagyományos napelemek gyártásában szerzett több mint 20 éves tapasztalatuknak köszönhetően ma már teljes mértékben a komplett és egyedi napelemes homlokzatok tervezésére és gyártására összpontosítanak.

A BIPV (Building Integrated Photo Voltaic) homlokzati rendszereik és a páratlan tervezési szabadsága gazdaságossá és egyszerűen cserélhetővé teszik a hagyományos homlokzati anyagokat karbantartásmentes, szép és energiatermelő napelemes homlokzati burkolataikkal.

Tapasztalt építészekből és mérnökökből álló csapatuk a kreatív folyamat során készen áll arra, hogy segítse a fejlesztőket és az építészeket, és partnerként folyamatosan kockázatmentesítse a folyamatot és a kritikus utat a fenntarthatóbb építészet felé, a korai, előzetes pályázati terjedelemtől és ötleteléstől a megvalósításig és üzembe helyezésig.

A helyi építési előírásoknak való megfelelés és a fenntarthatóbb építészet felé való átmenet támogatása érdekében a helyszíni energiatermelésre egyre inkább szükség van. Napelemes burkolataik egy új, dinamikus homlokzati anyagot biztosítanak, amely környezetvédelmi és pénzügyi szempontból megtérül, ugyanakkor tetők szabadulnak fel a biodiverzitás és az esővíz kezeléséhez zöldtetők, valamint társadalmi tevékenységek számára. 

Az Európában fenntartható energia felhasználásával gyártott napelemes homlokzat egyedülálló lehetőséget kínál a Net-Zero elkötelezettségének és vezető szerepének bemutatására.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb