Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

Dizájn-alapú hőszivattyút tervezett egy volt Google-alkalmazott

A Quilt elegáns új hőszivattyújának célja, hogy több fogyasztót győzzön meg a fosszilis tüzelőanyagokról való átállásra.

Amikor otthagyta a Google-nál végzett munkáját, Paul Lambert tudta, hogy egy új kihíváson szeretne dolgozni, amely a következő évtizedben is érdekelni fogja őt. A válasz: egy „jobb” hőszivattyú tervezése.

A hőszivattyúk ma már populárisabbak a gázalapú megoldásoknál, mivel csökkentik az energiaszámlát, és mert az emberek rájöttek, hogy ez egy értelmes módja a szénlábnyom csökkentésének. (Ha az Egyesült Államokban mindenkinél lenne hőszivattyú, akár 64%-kal is csökkenthetne az épületek károsanyag-kibocsátása.)

A termékekre számos államban megkezdődnek az új állami visszatérítések, amelyek elősegítik az eladások fellendítését. Egy probléma azonban visszatart néhány lakástulajdonost a váltásban.

A tipikus „mini-split” hőszivattyúk, a falba szerelt egységek, amelyek egy ház zónájának fűtésére szolgálnak, kényelmetlenül nézhetnek ki egy helyiségben. Lambert ezért elindította a Quilt startupot, hogy megoldja ezt problémát.

Az új Quilt rendszer olyan kültéri egységeket (például váltóáramú kondenzátorokat) tartalmaz, amelyeket úgy terveztek, hogy ne csak praktikus legyen, de elegánsan is nézzenek ki.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb