Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

Design Hét 2024: „az építőipar valódi költségei”

A 2024-es Design Week rendezvényt Milánóban idén a fenntarthatóságnak szentelték. A számtalan kiállítóból az egyik a Swatchbox volt, mely az építőipari termékek első számú mintateljesítési platformja.

A Swatchbox „True Cost” néven futó kiállítása a mintagyártás környezeti hatásait vizsgálta, és azon elmélkedett, hogyan tehetjük környezetbarátabbá a designipart. A kiállítás kép és hang segítségével megmutatta, mennyi hulladék keletkezik az iparban. Ez nagyszerű módja volt a fontos beszélgetések elindításának és a pozitív változások ösztönzésének.

A Swatchbox egy globális platform építészek és tervezők számára, hogy fenntartható módon próbálhassanak ki anyagokat. A céget 2018-ban alapították meg az Egyesült Államokban, 2021-ben pedig bevezették Európában is. Az építészek és tervezők számára gyors és fenntartható módot kínál az anyagminták felfedezésére és beszerzésére.

Tegyünk mindannyian a bolygó segítéséért! A körkörös gazdaság három R-je – csökkentsd, használd újra, hasznosítsd újra – azért van, hogy vezessen bennünket konkrét cselekedeteinkben és megoldásainkban. Tervezőként ezeket az elveket kézzelfogható cselekvésekké alakíthatjuk, befolyásolva az építési technikákat, az anyagválasztást és a tervezés módszertani megközelítését.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb