Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

Csökkentsd a rezsit hatékonyan: jó hőszigeteléssel!

A STEICO farost hőszigetelő anyagok a hőszigetelés új generációját kínálják. Nemcsak kényelmes életkörülményeket biztosítanak, de a rezsiszámla-költségeket is jelentősen csökkenti.

A STEICO hőszigetelő anyagoknak a nyers sűrűsége nagyobb, mint a hagyományos szigetelőanyagoké, így nagyobb ellenállást biztosítanak a hősugárzással szemben. A nappali meleget a hűvösebb esti órákig tompítják, csökkentve a kellemetlenül magas beltéri hőmérsékletű napok számát.

A STEICO farost szigetelőanyagokat két eljárással állítják elő: nedves és száraz eljárással. A nedves eljárás során a friss tűlevelű fát gőzzel és mechanikai kezeléssel egyedi szálakra bontják, amelyeket aztán a fa saját természetes ligninjével itatják át. A nedves eljárás során az impregnált szálakat lapokká alakítják, amelyeket vastagságra kalibrálnak és egész darabként szárítanak.

A száraz eljárásban viszont kiszárítják a szálakat, mielőtt lemezekké formálnák őket, amelyek könnyebbek, és épületburkolatok szigetelésére használhatók. A légfúvásos szigeteléshez használt szálak, rugalmas szigetelőlapok, vagy tömör szigetelőlapok technológiától függően száraz eljárással is előállíthatók.

Sok szintetikus szigetelőanyaghoz képest a fa szigetelőanyagok kevésbé valószínű, hogy elérik a kényelmetlen hőmérsékleti szintet, a hőcsúcsok 25-33%-kal csökkennek. A STEICO farost szigetelőanyagok kisebb kényelmetlenséget biztosítanak a forró nyári napokon, természetesen szabályozzák a hőmérsékletet, növelik a közérzetet, és környezetbarátak is.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb