Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

Az RSHP bemutatta a párizsi, alacsony CO2 kibocstású szomszédságra vonatkozó terveit

Az RSHP brit stúdió felfedte terveit egy vegyes használatú városrész bevezetésére egy sor közterülettel a párizsi La Défense üzleti negyedben.

A kerület Jean Moulin telephelyére tervezett projekt célja, hogy újra életre keltse a „városi üzleti negyedet, amelyet jelenleg a közúti infrastruktúra elhomályosít” – közölte az RSHP.

A tervezés egyúttal a La Défense (PLD) fenntarthatósági céljait is megtestesíti, és intézkedéseket tesz a megtestesült és a működési szén-dioxid-kibocsátás minimalizálására.

A La Défense célja, hogy „a világ első szén-dioxid-kibocsátás utáni üzleti negyedévé váljon” – mondta az RSHP, ami azt jelenti, hogy csökkenteni kívánja szén-dioxid-kibocsátását és fosszilis tüzelőanyag-függőségét, miközben folytatja a növekedést.

Az RSHP terve a BNP Paribas ingatlanfejlesztési részlege által kiírt pályázat nyertes pályaműve. Az AREP párizsi építészeti stúdióval és Vogt tájépítésszel közösen fejlesztik. Az Ingerop mérnöki cég, valamint az EODD és a Socotec tanácsadók is a csapat részét képezik.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb