Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

Áttetsző és mosható biotextil, 100%-ban újrahasznosított almahulladékból készül

A Studio Sozai Center újrahasznosítja az almahulladékot, és egy organikus, áttetsző és mosható anyaggá alakítja azt, amely megőrzi a gyümölcs vöröses-barna árnyalatát. Az Adam Sheet 100 százalékban almatörkölyből készül, a japán Aomori prefektúrából, az ország egyik vezető almatermelő régiójából.

A régió, ahonnan az almahulladékot betakarítják, nagy környezeti problémát jelent. A Sozai Center ezért avatkozik be; összegyűjti a helyi gazdálkodóktól származó almatörkölyt, a hulladékot ledarálja és mosható anyaggá alakítja, amelyből kiegészítők, sőt bútorok is készíthetők.

A Studio Sozai Center gondoskodik arról, hogy az almatörköly minden részét újrahasznosítsák, a magtól és a héjtól a szárig és a magvakig, így csak az újrahasznosított almahulladék mellékterméke marad meg. Amint minden porrá válik, a tervezőcsapat mesterséges színezék hozzáadása nélkül lapanyagot készít belőle, hogy megőrizze a gyümölcs természetes árnyalatát.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb