Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

A Superlimão a fát választja Brazília legfenntarthatóbb „Meki”-jének megépítéséhez

Néhány méterre az Avenida Paulistától, a Rua Abílio Soares és az Avenida Bernardino de Campos sarkán, Paraísóban, egy új McDonald’s nyílt São Paulo városában, de ez nem csak egy közönséges „Meki”. Az egységet a Superlimão építésziroda által tervezett fenntartható építési technikákkal építették.

A brazíliai legfenntarthatóbb McDonald’s-nak minősülő projektben a mennyezettől a padlóig fát használnak, ami jelentősen csökkentette a projekt szénlábnyomát. Ezen túlmenően a javaslat alapjául az előregyártási technikát vették alapul, amely minimalizálja az anyagveszteséget, csökkenti az energiafogyasztást és csökkenti a régióra gyakorolt ​​hatásokat, mivel csendesebb építési környezetet és rövidebb építési ütemtervet biztosít.

Maria Fernanda Elaiuy, a Superlimão építésze szerint „a projekt megszületése óta szilárdan ragaszkodunk a fenntarthatóság narratívájához, valamint ahhoz a kivetítéshez, hogy ezt a témát olyan demokratikus környezetben alkalmazzuk, mint a McDonald’s”.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb