Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

A Modern Synthesis baktériumokat használ biomateriális szövet létrehozására

A mikrobák 3,8 milliárd éves evolúciójára építünk, hogy a természetes anyagok egy teljesen új osztályát hozzuk létre, amelyek kiszorítják az állati eredetű és fosszilis tüzelőanyagokból származó alternatívákat. -olvasható a Modern Synthesis weboldalán.

Az emberi szem számára láthatatlan mikrobák természetes módon alakítják át a hulladékot értékes építőanyagokká. Hatékonyságuk által inspirálva a Modern Synthesis újra feltalálja az anyagokat egy anyagilag jobb jövő érdekében.

A biotechnológiai vállalat baktériumos erjesztésből származó bioanyagot fejlesztett ki, amely a hagyományos ruhaszövetek alacsony szén-dioxid-kibocsátású alternatívájának létrehozására használható. A bioanyagot a vállalat londoni laboratóriumában fejlesztették ki úgy, hogy a nanocellulózt – egy baktériumok által termelt könnyű anyagot – egy cérnavázon növesztették, hogy egy új típusú szövetet hozzanak létre.

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb