Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Építészeti érdekességek

A Mamout egy lebontott raktárból bontott anyagokat használt a belga házhoz 

A brüsszeli Dailly, egy ház, melyet a helyszínen található eredeti raktárból származó anyagok újrahasznosításával épült, a helyi Mamout építészeti cég által.

Fenntartható tervezés a gyakorlatban

Az otthon elrendezése szobák sorozataként bontakozik ki, amelyek két központi udvar köré szerveződnek. Egy feltűnő, dupla magasságú terület megkönnyíti az otthon függőleges áramlását.
Az anyagválasztás tükrözi a helyszín hozzáférési kihívásait, és előnyben részesíti az olyan erőforrások újrafelhasználását, mint a márvány és a mázas tégla. A természetes anyagok a szigeteléshez és a befejezésekhez a fenntarthatóságot hangsúlyozzák.

Környezetbarát anyaghasználat

A Dailly a környezettudatos építészet tanúbizonysága, ahol még az eredendő korlátok is a tervezési narratíva részévé válnak. A belső térben a Mamout célja volt, hogy bemutasson egy palettát újrahasznosított anyagokból, beleértve a téglát és acélt, amelyeket a projekt részeként lebontott helyszíni raktárból szereztek be. 

A cikk eredetileg a www.kp.hu weboldalon jelent meg. Kattints ide a folytatásért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb